Over Boesch Nederland en Riva Sales & Services

Op deze website vindt u informatie over Boesch, Riva en andere klassieke houten motorboten. Op de site staan van de verschillende merken verschillende types beschreven. Ook vindt u er een overzicht van de beschikbare occasions. Boesch Nederland is naast exclusief importeur van Boesch Motorboote voor Nederland en Belgiƫ, tevens dealer van de Amerikaanse Crusader motoren in Nederland.

In onze goed uitgeruste werkplaats staat het 8 koppige Boesch Nederland-team klaar om uw boot en/of motor in nieuwstaat te houden of te brengen. U kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor onderhoud en service van alle klassieke houten merken boten en motoren. Enkele voorbeelden zijn: Pedrazzini, Portier, Rio, Swisscraft, Chris Craft, Colombo, Poncelet en Dodge. Naast deze klassieke modellen verzorgen wij ook de stalling en het onderhoud voor andere boten zoals Mastercraft en Correct Craft.

Voor aankoop, verkoop, service, onderhoud/restauratie en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw boot verzekeren? Daarvoor kunnen wij u Kuiper Verzekeringen ten zeerste aanbevelen. Wij brengen u graag met hen in contact.