Crusader Engines USA leveren premium inboard-motoren aan de beste merken op het gebied van watersport voor al meer dan een halve eeuw. Door de jaren heen is de lijst van botenbouwers die gebruik maken van Crusader motoren erg lang geworden, hier tussen staan de beste werven op het gebied van jacht-, kruiser-, en sportvisserbouw.

Om continue de motoren te perfectioneren ontwerpt en fabriceert Crusader Engines USA het grootste deel van alle componenten zelf, gebruik makend van het nieuwste op het gebied van computergestuurde machines. Op deze manier kan Crusader Engines USA de kosten maar ook de kwaliteit waarborgen en ervoor zorgen dat alle motoren dezelfde hoogwaardige betrouwbaarheid bieden die men gewent is.

Crusader motoren zijn in veel modellen van Riva en Boesch geïnstalleerd. Verderop in deze site vertellen wij u graag wat wij voor u als boot eigenaar kunnen betekenen met betrekking tot uw Crusader motor, en wat wij kunnen doen om uw motor in perfecte staat te houden.

 

POWER PACK

Wanneer je motor wat ouder aan het worden is, merk je dat vaak. De motor is minder direct, heeft minder vermogen en gaat meer verbruiken. In dit soort gevallen moet je vaak je motor vervangen of compleet reviseren. Maar wat als er nog onderdelen prima werken? Waarom zou je geld verspillen aan onnodige onderdelen en installatie?

Wij introduceren het Crusader POWER-PACK, het "repower" pakket wat u nodig heeft! Het POWER-PACK is een op General Motors VORTEC gebaseerd motorblok met 300 pk. Compleet uitgerust met brandstof- en ontstekingssysteem.

Gebruikmakend van bestaande onderdelen zoals uitlaatspruitstukken, motorsteunen, keerkoppeling, wateropvoerpomp is de installatie van dit Power Pack de beste en goedkoopste oplossing voor het repoweren van uw motor(en).

Het Crusader POWER-PACK is niet alleen geschikt om uw oude Crusader motor te repoweren, maar ook Mercruiser motoren kunnen hiermee nieuw leven ingeblazen worden!

CRUSADER Captain's Choice 5.7l

CRUSADER Captain's Choice 6.0l MPI

CRUSADER Captain's Choice 8.1l MPI

CRUSADER Captain's Choice 8.1l HO MPI