+31 (0) 252 544 222 info@boesch-riva.nl

Onderhoud

Boesch Nederland en Riva Sales & Services verzorgt naast de verkoop van boten en motoren ook het onderhoud van uw boot. Naast Boesch en Riva kunt u natuurlijk ook met andere (houten) klassiekers bij ons terecht. Ons ervaren en gespecialiseerd personeel helpt u graag.

Motoronderhoud

Wij verzorgen het onderhoud aan uw motor, groot en klein. De merken waar wij veel mee werken zijn onder andere Crusader, Chris Craft, Mercruiser, Chrysler, Dodge en Cadillac. Maar ook andere merken kunnen bij ons terecht. Voor al deze merken hebben wij een groot deel op voorraad zodat wij u snel kunnen helpen. Boesch Nederland is daarnaast ook officieel dealer van Crusader Engines en van Mercruiser Marine Engines.

Algemeen

Naast grotere reparaties en revisies doen verzorgen wij uiteraard ook het “kleinere” onderhoud. Net zo belangrijk! Het winter- en zomerklaar maken van uw boot, het startklaar maken en het opnieuw afstellen van uw boot is bij ons geen probleem. Ook bouwen wij nieuwe apparatuur in. Ook op dit gebied verzorgen wij, naast Boesch en Riva, ook andere (houten) klassiekers zoals Pedrazzini, Ski-Nautique, Chris Craft, Rio, Swisscraft, Portier, Colombo, Poncelet en Dodge. Maar ook voor andere merken zoals Mastercraft en Correct Craft verzorgen wij het onderhoud. Kortom, het hele jaar is uw boot bij ons in goede handen!

Lakschade

Op de Kaag hebben wij onze eigen spuitcabine waaronder de omstandigheden ideaal zijn voor onze spuiter om perfect werk af kan leveren. Van het compleet vernieuwen van het laksysteem van uw boot tot kleine lak reparaties kunt u bij ons terecht. Graag laten wij u zien wat mogelijk is.